Verzending

Verzending
Voor de verzending van pakketten maakt Subb Studio gebruik van PostNL:

- Verzending binnen Nederland € 4,95
Bestel je voor minimaal €65,- dan worden er geen verzendkosten berekend.

Het streven is om jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden. 

Nadat jouw bestelling is verzonden ontvang je binnen 24 uur een e-mail met daarin de verzendbevestiging en het track & trace nummer van PostNL. Daarmee kun jij jouw bestelling volgen.

Retour
Ben jij niet tevreden over jouw aankoop? Dan kun jij het bestelde item binnen 14 dagen retourneren mits het voldoet aan de retourvoorwaarden, deze vind je hieronder. Zodra jouw retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden ontvang je binnen 7 werkdagen het bedrag terug. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Dit zijn de voorwaarden:

  1. De retour wordt binnen de wettelijke 14 dagen bedenktijd aangevraagd per e-mail en teruggestuurd naar Subb Studio. De 14 dagen bedenktijd gaat in zodra het pakket door PostNL is geleverd. 
  2. Het product is in originele staat geretourneerd. Wanneer het product gedragen, beschadigd of vies is, wordt het retourbedrag niet teruggestort.
  3. Zorg ervoor dat het product goed verpakt is voor de terugzending, het liefst in de originele verzendverpakking. Dit om beschadigingen onderweg te voorkomen. 
  4. Het pakket dient te worden teruggestuurd met PostNL, in het bijzijn van een track & trace code.

Zo kun je je bestelling retourneren:

  1. Stuur een e-mail naar suzanne.subbstudio@gmail.com met daarin je ordernummer, het product dat je wilt retourneren en de reden van je retour.
  2. Je ontvangt van ons een e-mail met het retouradres.
  3. Je verpakt de producten die je wilt retourneren. Dit kan in de originele verzendverpakking of een andere geschikte verzenddoos. Zorg ervoor dat dit netjes gebeurd zodat de producten geen schade op kunnen lopen.
  4. Je verstuurt het retourpakket met PostNL naar het adres dat je van ons per e-mail hebt ontvangen. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.
  5. Zodra jouw retourzending door ons is ontvangen controleren wij of deze voldoet aan de eerder genoemde voorwaarden. 
  6. Wij maken het verschuldigde retourbedrag, minus de verzendkosten, naar jou over. Dit gebeurt binnen 7 werkdagen na ontvangst van jouw pakket.