Retour beleid

Retourbeleid voor Subb Studio

Niet helemaal tevreden met je online aankoop? Geen zorgen. Bij Subb Studio doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Als je echter toch besluit om je product terug te sturen en het voldoet aan onze retourvoorwaarden, zorgen wij ervoor dat het orderbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort op je rekening. Houd er rekening mee dat de verzendkosten van de retourzending voor jouw rekening zijn.

Hier zijn de voorwaarden voor retournering:

  1. De retouraanvraag moet binnen de wettelijke 14 dagen bedenktijd worden ingediend via e-mail en het product moet worden teruggestuurd naar Subb Studio.
  2. Het product moet in originele staat worden geretourneerd. Gedragen, beschadigde of vieze producten komen niet in aanmerking voor terugbetaling.
  3. Verpak het product zorgvuldig voor de retourzending, bij voorkeur in de originele verzendverpakking, om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.
  4. Stuur het pakket terug met PostNL, inclusief een track & trace code.

Hoe retourneer je je bestelling:

  1. Stuur een e-mail naar suzanne.subbstudio@gmail.com met je ordernummer, het product dat je wilt retourneren en de reden van retour.
  2. Je ontvangt van mij een e-mail met het retouradres.
  3. Verpak de producten die je wilt retourneren zorgvuldig, bij voorkeur in de originele verzendverpakking of een andere geschikte verzenddoos.
  4. Verstuur het retourpakket met PostNL naar het opgegeven adres. De kosten hiervan zijn voor jouw rekening.
  5. Zodra ik je retourzending hebben ontvangen, controleer ik of deze voldoet aan de voorwaarden.
  6. Ik zal het verschuldigde bedrag minus de verzendkosten binnen 7 werkdagen terug op je rekening.

Bij Subb Studio streven we ernaar om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat je met vertrouwen bij ons kunt winkelen. Als je nog vragen hebt over ons retourbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ik help je graag verder!