Hi you!

Ik ben Suzanne Twilt, de oprichter en drijvende kracht achter Subb Studio, jouw bestemming voor hoogwaardige preloved kleding.

Mijn passie voor mode begon al op jonge leeftijd, toen ik als kind gefascineerd was door de wereld van stijl en kleding. Die fascinatie groeide uit tot een liefde voor mode. Het was altijd mijn droom om ooit een mode-ondernemer te worden, en ik wist dat ik die droom wilde najagen.

Ik besloot om mijn passie serieus te nemen en ging Marketing & Communcatie studeren om mijn kennis en vaardigheden te vergroten. Daarna volgde ik een studie in modeopleiding, omdat ik besefte dat deze vaardigheden essentieel zouden zijn om mijn visie als mode-ondernemer te realiseren.

Mijn reis in de wereld van mode bracht me al snel naar het fantastische universum van tweedehands kleding. Ik begon te merken dat ik een talent had om verborgen schatten en prachtige items te ontdekken in tweedehandswinkels, rommelmarkten en vintage boetieks. Dit talent heb ik van mijn moeder geërfd, die me altijd inspireerde met haar eigen creativiteit als het ging om het vinden van unieke stukken.

Het moment van inspiratie kwam toen mijn man en familie me aanmoedigden om mijn passie om te zetten in mijn werk. Ik durfde langzamerheid te dromen en in het begin van 2023 zetten ik de eerste concrete stappen om mijn visie te realiseren. En nu, slechts negen maanden later, is Subb Studio een feit.

Mijn doel is om jou te voorzien van zorgvuldig geselecteerde items die niet alleen stijlvol en uniek zijn, maar ook een duurzamere keuze vertegenwoordigen. Ik geloof in de schoonheid en de verhalen achter preloved kledingstukken, en ik ben er trots op om deze met jou te delen.